Mumu Emulator For Mac English Download

Download here

1. “cmd Command” Related Operation Instructions

MEmu App Player aims to provide you with the best experience to play Android games and use apps on Windows. Key components of MEmu have been updated in MEmu 7.0 and the general performance has been improved by 30%, which translated into much higher frame rates, better quality graphics, and overall improved experience. NetEase MuMu (Android Emulator) is a high-quality game service platform officially launched by NetEase. It allows you to run various Android-based mobile games and apps on PC once installed. It is currently the best emulator in the market, featuring 100% compatibility, smooth control, smart assistant, and many more. It also recommends popular apps and fun games every day to bring you infinite.

Step one, open “Run” via the shortcut key “Windows+R,” enter “cmd” and click “OK.”

2. No Permission to Run the Installer

Solution: Right click on the installer, select “Properties,” set “Permissions for SYSTEM” under the “Security” tab to “Full control,” then rerun the installer.

3. Error Code 20000, 20001, 20002

Solution: Enter the installation directory of the software, find the “NemuDrv.inf” file in the “Hypervisor” folder, right click and select “Install” to try reinstalling the emulator.

4. Error Code 30000

Solution: Check if a folder or file in “EmulatorShell” under the software installation directory is opened. If there is, close the relevant folder or file and try reinstalling the emulator.

5. Error Code 40000

Solution: Open“Task Manager” to see if there is a process named “NemuLauncher.exe.” If there is, end the process and try reinstalling the emulator.

6. Error Code 50001

Solution:

Step one, check if the remaining space of the disk where the software installation directory is located is sufficient, make sure there is at least 1.2 GB, and then try reinstalling the emulator.

Step two, if the problem persists, try running cmd.exe as administrator. Go to the Hypervisor folder under the software installation directory, run “comregister.cmd -u” and “SUPUninstall.exe,” then reboot the computer and repeat the installation operation.

If neither of the above methods works, shut down all protection software and repeat the first two steps.

7. Error Code 50002

Solution: Check if the disk where the software installation directory is located is full. If so, delete or move part of the data to other disks, free up at least 1 GB disk space, and try reinstalling the emulator.

8. Error Code 50003

Solution: The software is damaged, please re-download the installation package and try reinstalling the emulator.

9. Error Code 50004

Check if the “EmulatorShell” folder under the software installation directory has folders named “keymap_config,” “keymapII_config,” and “install_apk.” If not, please create them manually and try reinstalling the emulator.

10. Error Code 50005

Solution: Run cmd.exe, enter the Hypervisor subdirectory under the mumu Emulator installation directory, enter command “NemuManage.exe modifyvm myandrovm_vbox86 –audio dsound –audiocontroller ac97” and press Enter, then enter “echo %errorlevel%” and press Enter. If the output is “0,” it means the command is executed successfully, and please try reinstalling the emulator.

11. Error Code 70000

Solution: Failed to get administrator permissions. Please switch to the Administrator account and try reinstalling the emulator.

12. Error Code-14

Step one, open “Run” via the shortcut key “Windows+R,” enter “cmd” and click “OK” to confirm whether“cmd.exe” exists in the system. If not, download the corresponding version of “cmd.exe” of the system and put it in windows/system32 under the system disk or the directory where the software installation package is located. In the case of a 64-bit system, a copy of “cmd.exe” to WindowsSysWOW64 is also required.

Step two, open “Run” via the shortcut key “Windows+R,” enter “cmd” and click “OK” to confirm if there are permissions to run “cmd.exe.” If not, right click and select “Properties,” add permissions, and try reinstalling the emulator.

13. Error Code 1

Solution:

Step one, check if the remaining space of the disk where the software installation directory is located is sufficient, make sure there is at least 1.2 GB, and then try reinstalling the emulator.

Step two, if the problem persists, try running cmd.exe as administrator. Go to the Hypervisor folder under the software installation directory, run “comregister.cmd -u” and “SUPUninstall.exe,” then reboot the computer and

repeat the installation operation.

If neither of the above methods works, try shutting down all the protection software and repeating the first two steps.

14. Error Code 2

Mumu Emulator Download For Pc

Step one, check if the disk where the software installation directory is located is full. If so, delete or move part of the data to other disks, free up at least 1.2 GB disk space, and try reinstalling the emulator.

Step two, try unloading the current software and then reinstalling.

Mumu Emulator For Mac English Download Pc

Solution:

Mumu App Download

Step two, if it still fails, check if the system has running protection software. Some protection software may prevent the installer from running normally. Temporarily shut down the protection software and try reinstalling the emulator.

Mumu English

Mumu Emulator For Mac

Step one, open “Run” via the shortcut key “Windows+R,” enter “cmd” and click “OK” to confirm whether“cmd.exe” exists in the system. If not, download the corresponding version of “cmd.exe” of the system and put it in windows/system32 under the system disk or the directory where the software installation package is located. In the case of a 64-bit system, a copy of “cmd.exe” to WindowsSysWOW64 is also required.

Mumu Android Emulator

Download here